schoonheidsbehandelingen

 

Schoonheidsbehandeling 60 minuten:

Een heerlijke ontspannen schoonheidsbehandeling.
We starten met het reinigen van het gezicht, een scrub, het verwijderen van onzuiverheden en het epileren van de wenkbrauwen. Dan volgt een heerlijke ontspannen massage van gezicht en decolleté. 
Als afsluiting een masker.

 

 

Schoonheidsbehandeling 90 minuten:

We starten met het reinigen van het gezicht, een scrub, het gebruik van het stoomapparaat of  het insluisapparaat. Gevolgd door het verwijderen van onzuiverheden en het epileren van de wenkbrauwen. Indien gewenst kunnen ook de wenkbrauwen worden geverfd. Dan volgt een heerlijke uitgebreide relax massage van gezicht en decolleté. 
Als afsluiting een masker.

 

 

Fruitzuur behandeling:
Na de reiniging wordt het fruitzuur aangebracht op de huid. Dit blijft enkele minuten op de huid, na het verwijderen wordt er een intens verzorgend masker aangebracht om de huid extra te verzorgen na de werking van de fruitzuren. 

 

Een fruitzuurbehandeling geeft de huid een enorme oppepper. Een aantal indicaties voor een fruitzuurbehandeling: 

-Ouder wordende huid

-Doffe huid

-Huid die lijntjes gaat vertonen

 

Een fruitzuurbehandeling kan als behandeling of als kuur worden gegeven. De behandeling kan niet  in de zomermaanden worden gegeven. 

Kobido massage behandeling van het gezicht:  

Na de reiniging wordt direct gestart met de intensieve Kobido massage van gezicht. Dit is een intensieve massage om de doorbloeding te activeren. Na de massage wordt er een masker aangebracht. 

 

Producten:

Yon-ka 
De producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn gebaseerd op plantaardige aromatische fytotherapie en bestaan o.a uit Geranium, Lavendel, Rozemarijn, Cipres en Tijm.

De producten zijn hierdoor huidvriendelijk, niet op dieren getest en parabenen vrij. Daarnaast ruiken de producten heerlijk zonder overheersend te zijn. 

 

Esensa

De producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn gebaseerd op een combinatie van aromatherapie, fytotherapie en thalassotherapie. Werkzame stoffen voor een optimaal effect. Daarnaast ruiken de producten heerlijk zonder overheersend te zijn. 

 

Bruidsmake-up Gouda
Bruidsmake-up, bruidskapsels Gouda