schoonheidsbehandelingen

 

 

Een schoonheidsbehandeling bestaat afhankelijk van de keuze o.a uit een milde reiniging, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, massage van gezicht en decolleté, oog verzorging, serum, masker en als afsluiting een dag- of nachtcrème. 

 

 

Yon-ka behandelingen
De producten van Yon-Ka zijn gebaseerd op aromatische fytotherapie. 
Alle producten bestaan uit 5 essentiële oliën: 

Geranium, Lavendel, Rozemarijn, Cipres en Tijm.

De producten die gebruikt worden zijn huidvriendelijk, niet op dieren getest, Parabenen vrij, en zo natuurlijk mogelijk.

 

 

Klapp treatments

De behandelingen van Klapp zijn intense treatments voor de huid. 

Deze werken met name goed voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Een verouderde huid, een vermoeide huid, vale huid enz..
Maar ook als er nog geen lijntjes of veroudering zichtbaar is, kunnen deze treatments ingezet worden om de huid zo lang mogelijk mooi en stralend te houden.

 

 

(Kruiden) Peelings en fruitzuur behandelingen

 

Kruiden peeling

Dit is een peeling op gebaseerd op kruiden, maar wel met een dieptewerking op de huid. 

 

Fruitzuur behandeling

Een fruitzuurbehandeling werkt tevens diep in de huid door. 

Deze behandelingen kunnen uitsluitend worden geboekt als u al onder behandeling bent en eerder schoonheidsbehandelingen heeft ondergaan. 


Voor en na een Kruiden peeling of Fruitzuur behandeling is het niet mogelijk om in de zon te gaan of gebruik te maken van de sauna. 

Na een dergelijke behandeling is het belangrijk om de huid extra te hydrateren met de juiste crème voor een optimaal resultaat. 

Bruidsmake-up Gouda
Bruidsmake-up, bruidskapsels Gouda